Menu

Menu

CZYNNE CODZIENNIE

Kawiarnia 7:00 – 21:00

Restauracja 13:00-21:00

Serdecznie zapraszamy!

Promocja!

Codziennie „danie dnia” tylko 13 zł

od godz. 13.00 do 17.00  

DANIE DNIA W CENIE 13 ZŁ

od godz. 13.00 do 17.00

PONIEDZIAŁEK 22.01

Sznycel wieprzowy podany z ziemniakami puree

oraz ogórkiem konserwowym

WTOREK 23.01

Bitka schabowa w sosie pieczeniowym z boczkiem i cebulką

podana z ziemniakami puree oraz surówką z kiszonej kapusty

 

ŚRODA 24.01

Kotlet z piersi kurczaka podany z  frytkami i surówką z czerwonej kapusty

 

CZWARTEK 25.01

Panierowane kęski z piersi kurczaka podane z ziemniakami opiekanymi

oraz sałatką z pomidora i cebulki ze śmietaną

 

PIĄTEK 26.01

Krem cebulowy z grzankami czosnkowymi

oraz pierogi ruskie z masłem i cebulką

 

SOBOTA 27.01

Kotlet schabowy podany z ziemniakami puree z koperkiem

oraz ogórkiem kiszonym

 

IMG_20151202_093724_BURST001_COVER~2

logo e-triton

Szef kuchni Michał Milewski poleca:

Pieczony łosoś norweski

z sosem winno – cytrynowym podany na fasolce szparagowej

Norwegian salmon baked in lemon pepper with wine and lemon sauce served on french beans

Wątróbka drobiowa

w słodkich wiśniach z nutką wiśniowicy z pieczonymi jabłkami w majeranku

Chicken liver in sweet cherries with a hint of liquir and roasted apples in majoram

Kaczka po Staropolsku

faszerowana jabłkami w majeranku upieczona w czerwonym winie

(danie dla 4 osób, na specjalne zamówienie 1 dzień przed)

Polish duck stuffed with apples in marjoram baked in red wine (dish for 4 people)

Przystawki

Zupy

Dania z wieprzowiny

Dania z wołowiny

Dania z drobiu

Ryby

Makarony

Dodatki

Dania na specjalne zamówienie

Pierogi własnego wyrobu

Sałatki

Dania dla dzieci

Desery

Napoje gorące

Napoje zimne

Alkohole

Drinki

Wina
logo Network Interactive