Menu

Menu

CZYNNE CODZIENNIE

Kawiarnia 7:00 – 21:00

Restauracja 13:00-21:00

Serdecznie zapraszamy!

Promocja!

 „danie dnia” tylko 15 zł od poniedziałku do soboty

Niedziela „danie dnia ” zupa + II danie ” 20 zł

Czynne w godzinach 13.00 do 17.00  
IMG_20151202_093724_BURST001_COVER~2

logo e-triton

Szef kuchni Michał Milewski poleca:

Pieczony łosoś norweski

z sosem winno – cytrynowym podany na fasolce szparagowej

Norwegian salmon baked in lemon pepper with wine and lemon sauce served on french beans

Wątróbka drobiowa

w słodkich wiśniach z nutką wiśniowicy z pieczonymi jabłkami w majeranku

Chicken liver in sweet cherries with a hint of liquir and roasted apples in majoram

Kaczka po Staropolsku

faszerowana jabłkami w majeranku upieczona w czerwonym winie

(danie dla 4 osób, na specjalne zamówienie 1 dzień przed)

Polish duck stuffed with apples in marjoram baked in red wine (dish for 4 people)

Przystawki

Zupy

Dania z wieprzowiny

Dania z wołowiny

Dania z drobiu

Ryby

Makarony

Dodatki

Dania na specjalne zamówienie

Pierogi własnego wyrobu

Sałatki

Dania dla dzieci

Desery

Napoje gorące

Napoje zimne

Alkohole

Drinki

Wina
logo Network Interactive