Menu

Menu

CZYNNE CODZIENNIE

Kawiarnia 7:00 – 21:00

Restauracja 13:00-21:00

Serdecznie zapraszamy!

Promocja!

Codziennie „danie dnia” tylko 13 zł

od godz. 13.00 do 17.00  

PONIEDZIAŁEK 17.07

Tradycyjny kotlet schabowy podany z frytkami i ogórkiem konserwowym

WTOREK 18.07

Pierś z kurczaka po parysku z płatkami migdałów podana z ziemniakami opiekanymi

oraz surówką z marchewki z chrzanem

ŚRODA 19.07

Kotlet drobiowy podany z  ziemniakami opiekanymi

oraz surówką z kapusty pekińskiej z sosem ogrodowym

CZWARTEK 20.07

Bitka drobiowa zapiekana z pieczarkami i tartym serem

podana z perełkami ziemniaczanymi oraz surówką wiosenną

PIĄTEK 21.07

Krem pieczarkowy z grzankami czosnkowymi

oraz pierogi ruskie z masłem i cebulką,

SOBOTA 22.07

Zapraszamy na szwedzki stół

NIEDZIELNY OBIAD RODZINNY 18 zŁ

NIEDZIELA 23.07

Zapraszamy na szwedzki stół

PONIEDZIAŁEK 24.07

Pierś z kurczaka zapiekana z pieczarkami i żółtym serem podana

z ziemniakami z koperkiem i surówką z kapusty pekińskiej

WTOREK 25.07

Kęski z piersi kurczaka podane z  frytkami

oraz surówką z marchewki z ananasem

ŚRODA 26.07

Bitka schabowa w sosie myśliwego podana z ziemniakami z koperkiem

oraz surówką z kiszonej kapusty z jabłkiem i cebulką

CZWARTEK 27.07

Kotlet z piersi kurczaka podana z ziemniakami opiekanymi oraz surówką wiosenną

PIĄTEK 28.07

Krem pieczarkowy z grzankami czosnkowymi

oraz pierogi ruskie z masłem i cebulką,

SOBOTA 29.07

Rolada z piersi kurczaka w sosie pieczeniowym podana z puree ziemniaczanym

oraz surówką z kapusty pekińskiej z kukurydzą i majonezem

NIEDZIELNY OBIAD RODZINNY 18 zŁ

NIEDZIELA 30.07

Zapraszamy na szwedzki stół

logo e-triton

Szef kuchni Michał Milewski poleca:

Pieczony łosoś norweski

z sosem winno – cytrynowym podany na fasolce szparagowej

Norwegian salmon baked in lemon pepper with wine and lemon sauce served on french beans

Wątróbka drobiowa

w słodkich wiśniach z nutką wiśniowicy z pieczonymi jabłkami w majeranku

Chicken liver in sweet cherries with a hint of liquir and roasted apples in majoram

Kaczka po Staropolsku

faszerowana jabłkami w majeranku upieczona w czerwonym winie

(danie dla 4 osób, na specjalne zamówienie 1 dzień przed)

Polish duck stuffed with apples in marjoram baked in red wine (dish for 4 people)

Przystawki

Zupy

Dania z wieprzowiny

Dania z wołowiny

Dania z drobiu

Ryby

Makarony

Dodatki

Dania na specjalne zamówienie

Pierogi własnego wyrobu

Sałatki

Dania dla dzieci

Desery

Napoje gorące

Napoje zimne

Alkohole

Drinki

Wina
logo Network Interactive